دومین روز برگزاری هجدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
روز دوم هجدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور در سالن آمفی تآتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی قزوین در پانزدهم شهریور ماه رأس ساعت 8:15 دقیقه شروع شد.
در دومین روز برگزاری کنگره، همزمان 3 پانل خون شناسی و سرطان، به داوری دکتر امیر پیمانی، پانل آسیب شناسی، ژنتیک، سلول های بنیادی، بیماری های واگیر دار و اختلالات ایمنی، به داوری دکتر سحر مقبلی نژاد و پانل کشف و ارزیابی داروها به داوری دکتر مرجان نصیری اصل، در زمانبندی صبح در سالن های مجزا اجرا شد.
کارگاه تفکر نقادانه در ساعت 9 در سالن pbl دانشکده پرستاری برگزار شد.
جلسه دبیران دانشگاه ها با حضور دکتر امانلو در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت ساعت 9:15 آغاز شد.
سپس پانل پوسترها توسط دانشجویان در ساعت 10:45 در سالن C دانشکده پزشکی به داوران ارائه شد.
برنامه با سخنرانی دکتر آزمندیان، بنیان گذار تکنولوژی فکر در سالن آمفی تآتر، ساعت 14:30 پایان یافت و سپس دانشجویان از  سرای سعدالسلطنه قزوین بازدید کردند.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 13137
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53473836 تعداد بازديد زيرپورتال: 781701 اين زيرپورتال امروز: 373 سایت در امروز: 9898 اين صفحه امروز: 2