كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
نوار راهبري
هدر

دومین روز برگزاری هجدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور
روز دوم هجدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور در سالن آمفی تآتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی قزوین در پانزدهم شهریور ماه رأس ساعت 8:15 دقیقه شروع شد.
در دومین روز برگزاری کنگره، همزمان 3 پانل خون شناسی و سرطان، به داوری دکتر امیر پیمانی، پانل آسیب شناسی، ژنتیک، سلول های بنیادی، بیماری های واگیر دار و اختلالات ایمنی، به داوری دکتر سحر مقبلی نژاد و پانل کشف و ارزیابی داروها به داوری دکتر مرجان نصیری اصل، در زمانبندی صبح در سالن های مجزا اجرا شد.
کارگاه تفکر نقادانه در ساعت 9 در سالن pbl دانشکده پرستاری برگزار شد.
جلسه دبیران دانشگاه ها با حضور دکتر امانلو در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت ساعت 9:15 آغاز شد.
سپس پانل پوسترها توسط دانشجویان در ساعت 10:45 در سالن C دانشکده پزشکی به داوران ارائه شد.
برنامه با سخنرانی دکتر آزمندیان، بنیان گذار تکنولوژی فکر در سالن آمفی تآتر، ساعت 14:30 پایان یافت و سپس دانشجویان از  سرای سعدالسلطنه قزوین بازدید کردند.