در هفته پژوهش، ویژه برنامه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد

1397/10/5 چهارشنبه

همزمان با نکوداشت هفته پژوهش، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی ویژه برنامهای با حضور دانشجویان، روز شنبه 24 آذر 97 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار کرد.

دکتر محمدعلی سلیمانی رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه ضمن ابراز امیدواری از پویایی و موفقیت دانشجویان در زمینه پژوهش گفت: کاربردی سازی نتایج حاصل از تحقیقات، از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید به آن توجه ویژه داشت.

دکتر حسین پیری سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، با اشاره به هدف قرار دادن کارآفرینی در این راستا عنوان کرد؛ جشنواره ایده‌ پردازی بستر مناسبی برای آغاز حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه‌های نسل سوم است.

این ویژه برنامه، شامل دو پنل رقابتی بود که در پنل اول؛ تعداد 9 نقشه مفهومی که اکثراً به زبان انگلیسی بودند هر یک به مدت 7 دقیقه ارائه و توسط داوران؛ اکرم شاهرخی، دکتر فرنوش رشوند از اعضای هیأت علمی گروه پرستاری و علی رزاق‌پور دانشجوی پرستاری با تایم 3 دقیقه داوری شدند.

در پنل دوم که مربوط به جشنواره ایده پردازی دانشجویی بود، 11 ایده توسط دانشجویان ارائه شد که داوری این بخش را دکتر حمید کاریاب رییس مرکز رشد و فناوری دانشگاه، محمد بخارایی عضو هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی، فائقه گل علیزاده عضو هیأت علمی گروه مامایی و علیرضا سلمانی دانشجوی پرستاری عهده‌دار بودند.

در پایان، پس از ارائه گزارش الهام حسن نیا دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی از عملکرد کمیته تحقیقات طی سال جاری و پخش کلیپی از مجموعه فعالیت‌های این کمیته، از دانشجویان پژوهشگر برتر دانشکده و نفرات برتر هر دو پنل تجلیل شد.

-دانشجویان پژوهشگر برتر دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه:

علی رزاق پور، الهام حسن نیا و علیرضا سلمانی

- نفرات برتر پنل نقشه مفهومی به ترتیب:

الهام حسن نیا، سحر معروفی و پوریا سلیمانی

- نفرات برتر پنل ایده پردازی به ترتیب:

میلاد احمدی، شقایق رضایی نیک و نرگس حسینی