اخبار آرشیوی
3
برگزاری دویست و شصت و چهارمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه دویست و شصت و چهارمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در 27 شهریور ماه 96 در سالن جلسات معاونت پژوهشی دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه و اعضای شورا برگزار گردید.
در ابتدا، دکتر پیمانی، معاون محترم پژوهشی دانشگاه با توجه به برگزاری موفق هجدهمین کنگره دانشجویی از دکتر مقبلی نژاد و دانشجویان دست اندر کار تشکر نمودند و در خصوص راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات در بیمارستان ولایت و اجرای طرح‌های کوهورت و راه اندازی پژوهشکده با توجه به موافقت مسؤولین معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع صحبت کردند. سپس دکتر مهرام، ریاست محترم دانشگاه هم از دکتر پیمانی، دکتر میرهاشمی و دکتر مقبلی نژاد و به ویژه دانشجویان بابت برگزاری کنگره دانشجویی تقدیر و تشکر نموده و در خصوص عدم برنامه برای مراکز تحقیقات، تغییر سبک و شیوه اداره مراکز تحقیقات و لینک شدن و همکاری مراکز تحقیقات با شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات با ارزش و قابل تبدیل به ثروت و درآمدزایی برای معاونت پژوهش و فناوری سخنرانی ایراد فرمودند و در ادامه از معاونت پژوهشی دعوت از پژوهشگران فعال و دارای فکر و ایده برای برنامه ریزی پژوهشی و ارائه ایده های برتر جهت توسعه پژوهش، تولید مقالات کیفی، تولید محصولات با کیفیت در شرکت های دانش بنیان و درآمدزایی در آنها را، خواستار شدند. همچنین همکاری با سایر دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی در برنامه‌های معاونت پژوهشی قرار گیرد.

در ادامه:
- 8 طرح تحقیقاتی هیأت علمی خاتمه یافته شد و 12 طرح تحقیقاتی هیأت علمی به تصویب رسید.
- 6طرح تحقیقاتی دانشجویی، خاتمه یافته و 13 طرح تحقیقاتی دانشجویی تصویب شد.
- تمدید 4 طرح تحقیقاتی و فسخ 15 طرح هیأت علمی و HSR تأیید شد.
 در پایان: نامه های رسیده بررسی و بحث و تبادل در خصوص پیشنهادات معاون محترم پژوهشی دانشگاه صورت گرفت.