اخبار آرشیوی
7
اولویت های پژوهشی بخش سلامت در استان قزوین، تعیین می شود با برگزاری کارگاهی آموزشی با موضوع نحوه تعیین اولویت های تحقیقاتی بخش سلامت در استان قزوین، عزم جزم مسؤولان این استان در انجام این پروژه، بیش از پیش، مشخص شد.
در ابتدای کارگاه، دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رییس کمیته راهبردی تعیین اولویت های تحقیقاتی، اهمیت تعیین اولویت های پژوهشی بخش سلامت استان را بیان کرده و سپس دکتر امیر پاکپور، از این دانشگاه، در مورد نحوه تعیین اولویت های پژوهشی، بر مبنای مشکلات استان و چگونگی تعیین ذینفعان، تعیین حیطه های دارای اولویت و تعیین معیارهای لازم برای تعیین اولویت های تحقیقاتی، سخن گفتند.

ناهماهنگی، مهم ترین مشکل تعیین اولویت ها
در ادامه کارگاه، مهندس صفر لک، نماینده تام الاختیار استانداری قزوین، مهمترین مشکل بخش سلامت را ناهماهنگی بین دستگاه ها و سازمان ها عنوان کرد و سلامت را یکی از شاخص های توسعه یافتگی در چشم انداز توسعه استان دانست.
در پایان این برنامه، مقرر شد در جلسات بعدی کارگاه، مباحث تکمیلی با حضور همه اعضاء بیان شود. این نشست با حضور اعضای کمیته راهبردی تعیین اولویت ها و نمایندگان دیگر سازمان ها، روز چهارم مهر 1396 در سالن جلسات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.