دویست و نود و یکمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ 27 اردیبهشت ماه 1400 با حضور اعضای محترم شورا در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید

در این جلسه:

• آقای دکتر امام جمعه ضمن خوش آمدگویی به اعضای محترم شورای پژوهشی در سال جدید، گزارشی در خصوص عملکرد پژوهشی دانشگاه و مراکز تحقیقات تابعه ارائه و خواستار تلاش بیشتر مراکز تحقیقات و دانشکده‌ها در خصوص ارتقاء شاخص‌های پژوهشی دانشگاه با توجه به شاخص‌های جدید ارزشیابی دانشگاه‌ها شدند و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت به خاطر کسب رتبه مطلوب در ارزشیابی فعالیت‌های پژوهشی مراکز تحقیقات تشکر و قدردانی نمودند. همچنین ایشان در خصوص جذب هیأت علمی پژوهشی در قالب تعهد خدمت، جذب دانشجوی دکترای پژوهشی، دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی صحبت نمودند. در مورد تخصیص بودجه پژوهشی سال 1400 براساس شاخص‌های جدید ارزشیابی و رتبه بندی دانشگاه‌ها مطالبی ارائه و خواستار دقت و همکاری بیشتر دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی شدند.
  • در ادامه آقای دکتر محمدی معاون محترم آموزشی دانشگاه در خصوص محدودیت‌های جذب هیأت علمی پژوهشی صحبت نمودند و بر جذب بیشتر متعهدین خدمت به صورت عضو غیر هیأت علمی تأکید نمودند.
  • در ادامه 22 طرح تحقیقاتی هیأت علمی و 5 طرح تحقیقاتی دانشجویی با نظر اعضای محترم شورا تصویب شد. مهمترین طرح‌های تحقیقاتی تصویب شده «ساخت دستگاه اکسیژن ساز هوشمند با کنترل اکسیژن خروجی از طریق الگوی رفتاری پالس اکسیمتر» در مرکز رشد دفناوری زیست پزشکی دانشگاه توسط آقای دکتر سعید احمدی استادیار محترم بهداشت و «مطالعه اثربخشی درمان با آنتاگونیست اختصاصی گیرنده 4 هیستامین در همستر سوری مبتلا به COVID-19» در مرکز تحقیقات میکروب‌شناسی پزشکی با همکاری مؤسسه سرم سازی رازی توسط آقای دکتر امیر پیمانی و دکتر رضا میرمظلومی بود که در صورت اجرای موفق طرح منجر به تولید دارو جهت درمان بیماری کووید 19 خواهد شد.
  • با توجه به اهمیت و ارزش نتایج طرح‌های مرتبط با کروناویروس در حال حاضر و در زمان همه گیری دوران کرونا مقرر گردید مجریان طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با کرونا ویروس نسبت به تعیین تکلیف طرح‌های مذکور و ارسال مستندات مربوطه (ارائه پذیرش/ چاپ مقاله) جهت اعلام خاتمه در اسرع وقت اقدام فرمایند. بدیهی است طرح‌های تحقیقاتی کووید-19 با توجه به اهمیت در زمان شیوع پاندمی و لزوم دسترسی به اطلاعات در زمان مناسب به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهند بود.