اخبار اسلایدی
وبینار آموزشی «استانداردسازی پژوهش بر حیوانات آزمایشگاهی» برگزار شد

1399/6/5 چهارشنبه

در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دوره آموزشی با عنوان «استانداردسازی پژوهش بر حیوانات آزمایشگاهی» را با هدف افزایش آگاهی اعضای هیأت علمی، محققان، کارشناسان پژوهشی و دانشجویان به صورت مجازی برگزار کرد. این دومین دوره آموزشی آنلاین در زمان شیوع بیماری کرونا است.

مهناز لایقی فر، کارشناس امور کارگاه ها و سمینارها در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: تدریس این دوره آموزشی را دکتر شهرام دارابی، دانشیار دانشکده پزشکی و رییس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی عهده‌دار بود.

وی بیان کرد: این دوره آموزشی با حضور 200 تن از دانشگاه های علوم پزشکی کشور، روز سوم شهریور 99 برگزار شد و مهم‌ترین مباحث مطرح شده در آن؛ آشنایی با ویژگی‌های بیولوژیک حیوانات آزمایشگاهی معمول، تاریخچه آزمایش روی حیوانات در دوره‌های باستان و مدرن، تاریخچه اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی، آخرین پیش‌نویس راهنمای اخلاق کار با حیوانات، کمیته‌های اخلاقی حقوق حیوانات، استاندارد محل‌های تکثیر و پرورش و نگهداری حیوانات بود.