اخبار اسلایدی
دکتر امیر پاکپور حاجی آقا، به عنوان رییس مرکز تحقیقات «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» منصوب شد

1400/2/28 سه‌شنبه

دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با صدور ابلاغی، دکتر امیر پاکپور حاجی آقا، استاد دانشکده ‌بهداشت دانشگاه را با توجه به تجربه، تعهد و سوابق ارزشمند وی، به عنوان رییس مرکز تحقیقات «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» منصوب کرد و از خدمات دکتر منوچهر مهرام، مسئول پیشین این مرکز قدردانی کرد.

دکتر پاکپور، دانش آموخته مقطع دکترای تخصصی آموزش بهداشت دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1389 است و در کارنامه مدیریتی خود، قائم مقام  ریاست مرکز «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» دانشگاه از شهریور 93 تا اردیبهشت 1400 و همچنین  ریاست پژوهشکده «بیماری های غیر واگیر» را از مهر 98 تا کنون دارد.

این انتصاب به پیشنهاد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و بر اساس قوانین و مقررات موجود، روز 26 اردیبهشت 1400 انجام شد.