۱۴۰۰/۱۰/۲۹
دكتر داود محمدی نوكنده به عنوان سرپرست واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان ولایت منصوب شد

در مراسمی که در روز ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات بیمارستان ولایت برگزار شد، دکتر داود محمدی نوکنده، فوق تخصص جراحی توراکس، به عنوان سرپرست مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان ولایت معرفی شد.

در این مراسم که با حضور دکتر مریم رجبی رییس بیمارستان ولایت، اعضای هیات علمی بیمارستان، معاون اجرایی، مدیر پرستاری و سرپرستان بخش های تابعه حضور داشتند دکتر سیدمهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه ضمن معرفی دکتر داود محمدی به عنوان سرپرست واحد، هدف اصلی این واحد را تشکیل شورای پژوهشی بیمارستان، شناسایی و تعیین اولویت های پژوهشی گروه های آموزشی بیمارستان، ایجاد شبکه های پژوهشی داخل دانشگاه بین گروه های مختلف بالینی، علوم پایه و مراکز تحقیقاتی، ایجاد بستر ارتباطی بین گروه‌های مختلف بالینی با واحد فناوری معاونت تحقیقات، ارتقای کمی و کیفی پروژه های پژوهشی و مقالات بالینی، توانمندسازی اعضای هیات علمی و دانشجویان بالینی و ارتقاء سلامت مردم با بومی سازی اطلاعات بالینی عنوان کرد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0