۱۴۰۰/۱۰/۲۹
واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان بوعلی راه‌‌اندازی شد

در مراسمی در سالن اجتماعات بیمارستان بوعلی دکتر رقیه مهردل به عنوان سرپرست واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان بوعلی معرفی و این‌ واحد رسما کار خود را شروع کرد.

در این مراسم که دکتر سعید فرزام رییس بیمارستان بوعلی، اعضای هیات علمی بیمارستان، مدیر پرستاری و سرپرستان بخش های تابعه حضور داشتند دکتر سیدمهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه هدف اصلی راه‌اندازی این واحد را ارتقای کمی و کیفی فعالیت ها و مقالات بالینی و پژوهشی و توانمندسازی اعضای هیات علمی و دانشجویان بالینی و ارتقاء سلامت مردم با بومی سازی اطلاعات بالینی عنوان کرد و اهداف این واحد را اینچنین برشمرد: تشکیل شورای پژوهشی بیمارستان، شناسایی و تعیین اولویت های پژوهشی گروه های آموزشی بیمارستان، ایجاد شبکه های پژوهشی داخل دانشگاه بین گروه های مختلف بالینی، علوم پایه و مراکز تحقیقاتی، ایجاد بستر ارتباطی بین گروه های مختلف بالینی با واحد فناوری معاونت تحقیقات، افزایش میزان مشارکت اعضای هیئت علمی بالینی علوم پایه و بهداشت در طرح های پژوهشی مشترک، افزایش میزان مشارکت اعضای هیئت علمی در پروژه‌های ملی و رجیستری ها، ارتقاء کیفیت پایان نامه ها و افزایش تعداد پایان نامه‌های منجر به انتشار مقاله در مجلات معتبر، افزایش هماهنگی بین حوزه معاونت پژوهشی و بالینی در راستای ارتقاء تجهیزات بیمارستانی جهت مداخلات توان درمانی موثرتر و پژوهش.

6.0.9.0
    V6.0.9.0