• ساعت : ۱۳:۱۱
     ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
دستاورد جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین
مجله Asian Journal of Social Health and Behavior در پایگاه Web of Science نمایه سازی شد

مجله علمی-تخصصی-بین المللیAsian Journal of Social Health and Behavior  دانشگاه علوم پزشکی قزوین در تاریخ هفت شهریور 1401(29 آگوست 2022) موفق به دریافت نمایه (ایندکس) پایگاه Web of Science شد و به گفته مدیر این پایگاه کلیه مقالاتی که از تاریخ یک ژانویه 2021 در این مجله چاپ شده اند شامل این نمایه می شوند.
دکتر زینب علی مرادی رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت گفت: پایگاهWeb of Science  که با نام پایگاه  WOS  نیز شناخته می‌شود، بزرگ‌ترین و معتبرترین پایگاه استنادی علمی جامع و مهمترین پایگاه مقالات برای دانشجویان سراسر جهان است.
 مدیر اجرایی مجله همچنین با بیان اینکه این مجله تنها مجله دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که موفق به دریافت این نمایه شده است گفت این موفقیت حاصل تلاش دکتر امیر پاکپور حاجی آقا رییس پژوهشکده پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و سایر همکاران این مجموعه و حمایت های گسترده و همیشگی مسئولان دانشگاه بوده است.
دکتر علی مرادی افزود این مجله که به صورت فصلنامه منتشر می شود هم اکنون در پایگاه گوگل اسکالر دارای بیش از 1400 استناد است. در بررسی های صورت گرفته، سطح مجله در پایگاه اسکوپوس همتراز  (چارک دوم) Q2 است.
گفتنی است در سال گذشته نیز این مجله موفق شد به عنوان یکی از منابع ورودی شاخص در پایگاه بین المللی ایندکس مدیکوس سازمان بهداشت جهانی شرق مدیترانه (IMEMR)  انتخاب شود.

6.0.15.0
    V6.0.15.0