• ساعت : ۱۵:۳۳
     ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
مسایل و چالش های پژوهشی دانشگاه واكاوی شد

در نشستی با حضور دکتر سید مهدی میرهاشمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر خادم حقیقیان مدیر امور پژوهشی مسوولین مراکز تحقیقاتی معاونت، معاونین پژوهشی دانشکده ­ها و تنی چند از کارشناسان ستادی معاونت تحقیقات، مسایل و چالش­ های پژوهشی دانشگاه واکاوی شد.
در این نشست دکتر میرهاشمی از زحمات دکتر پیمانی رئیس پیشین مرکز تحقیقات میکروب شناسی پزشکی تقدیر و برای دکتر نیکخواهی رئیس جدید این مرکز آرزوی موفقیت کرد.
وی همچنین در خصوص شورای کمیته اجرایی، بازنگری در فرآیند تسویه طرح­ ها و پرداخت ­های مالی صحبت و تاکید کرد با توجه به اسناد بالادستی از وزارتخانه ضرورت دارد مسوولین مراکز بر روند اجرای طرح ­ها و برون داده ای پژوهشی بیش از پیش دقت و نظارت داشته باشند.
گفتنی است این نشست در روز 20 شهریور 1401 برگزار شد و از نتایج آن می توان به تشکیل کمیته اجرایی قبل از برگزاری جلسات شورای پژوهشی و بازنگری فرآیند عقد قرارداد و تسویه طرح ­های پژوهشی اشاره کرد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0