۱۴۰۰/۱۰/۱۲
  • کد خبر : ۹۲۷۸
دكتر مریم تفنگ چی ها به مرتبه استادی و دكتر زینب علی مرادی به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، در پنجاه و نهمین جلسه هیأت ممیزه مورخ 5/10/1400 دانشگاه، با ارتقاء به استادی دکتر مریم تفنگ چی ها و ارتقاء به دانشیاری دکتر زینب علی مرادی موافقت شد. طبق مصوبه این جلسه دکتر مریم تفنگ چی ها با کسب 21/245 امتیاز از مرتبه دانشیاری به استادی، و دکتر زینب علی مرادی با کسب 26/252 امتیاز از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند.

دکتر مریم تفنگی چی ها، دارای مدرک دکترای تخصصی رادیولوژی دهان فک و صورت، عضو هیئت علمی دانشکده دندان پزشکی و دکتر زینب علی مرادی، دارای مدرک دکترای تخصصی بهداشت باروری، عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی می باشند.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، ارتقاء رتبه علمی دکتر مریم تفنگ چی ها و زینب علی مرادی را تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی تندرستی و توفیق دارد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0