۱۴۰۰/۱۰/۱۵
در معاونت تحقیقات و فناوری انجام شد
برگزاری سلسله نشست های معاون تحقیقات و فناوری با مراكز تحقیقاتی دانشگاه

فاطمه حاجی آبادی، کارشناس نظارت و ارزیابی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده، از برگزاری سلسله نشست های معاونت تحقیقات و فناوری با مراکز تحقیقاتی دانشگاه خبر داد. وی ضمن اشاره به آغاز این نشست ها در اواخر آبان ماه و پایان آن در هفته اول دی 1400، افزود: این نشست ها با هدف بررسی اهداف و برنامه ها، نقاط قوت و ضعف و همچنین، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقاء عملکرد مراکز تحقیقاتی دانشگاه برگزار شد. در ادامه این نشست ها، مسئولان مراکز تحقیقاتی، گزارشی از وضعیت عملکرد مراکز مربوطه، در 6 ماهه اول سال 1400 ارائه نمودند.

مراکز تحقیقاتی دانشگاه در سال 2022 باید زنجیره ماموریت خود را کامل ببینند

حاجی آبادی گفت: در نشست های مذکور، دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بیان کرد که مراکز تحقیقاتی دانشگاه در سال 2022 باید زنجیره ماموریت خود را کامل ببینند، به این معنا که پیش بینی و نظارت دقیقی از مرحله مسأله یابی تا تعیین اولویت های کاری و در نهایت به نتیجه رسیدن کار داشته باشند. دکتر میرهاشمی افزود که برای پیشبرد اهداف و به ثمر رساندن هرچه بهتر طرح های پژوهشی، لازم است مراکز تحقیقاتی تعاملات بین بخشی و فرادانشگاهی خود را گسترش داده و با سایر حوزه ها نیز روابط کاری مناسب برقرار کنند.

گفتنی است این نشست ها با حضور دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری، دکتر مهدی رنجبران، مدیر امور پژوهشی، دکتر شهرزاد غلامی، رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی و تأمین منابع، فاطمه حاجی آبادی، کارشناس نظارت و ارزیابی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده، در دیدار با دکتر پیمان قجربیگی، رئیس مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی، صاحبه قنبری کارشناس مرکز تحقیقات ایمنی محصولات بهداشتی، دکتر شیما آاعلایی، رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از پوسیدگی دندان، تینا بختیاری، کارشناس مرکز تحقیقات پیشگیری از پوسیدگی دندان، دکتر زینب علی­مرادی، رئیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دکتر مهران علیجان زاده، کارشناس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر برسلامت، نرگس محمودی، کارشناس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دکتر شبنم جلیل­القدر، رئیس مرکز تحقیقات رشد کودکان، آمنه دلاوری، کارشناس مرکز تحقیقات رشد کودکان، دکتر شهرام دارابی، رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی، منیژه جلیلوند، کارشناس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی، دکتر امیر پیمانی، رئیس مرکز تحقیقات میکروب شناسی پزشکی و سونا سبحانی، کارشناس مرکز میکروب شناسی پزشکی به صورت جداگانه در محل سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شدند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0