۱۴۰۰/۱۰/۱۹
در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دیدار سرپرست و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی

دکتر دیدبان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، به اتفاق دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، روز دو شنبه 13 دی 1400 با حضور در دفتر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، با دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری، دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر دیدبان، سرپرست دانشگاه و دکتر سید مهدی میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گزارشی از وضعیت تحقیقات و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده، واحد توسعه فناوری سلامت، رتبه ها و برنامه های این معاونت ارایه داد و از دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، برای همکاری و مساعدت با واحدهای توسعه تحقیقات بالینی، واحدهای توسعه تحقیقات کاربردی، طرح های هیئت علمی مشترک و به ویژه طرح های محصول محور، قول گرفت.

6.0.9.0
    V6.0.9.0